Flowchart: Alternate Process: 			                     
"Elena Donici Cantacuzino" PucioasaȘcoala Gimnazială Nr. 4

INFODAYS ERASMUS+

PROIECTE  IMPLEMENTATE DE ȘCOALA 4 PUCIOASA în cadrul Programului Erasmus+ :

¨ Dezvoltăm școala pentru învățare digitală (aici) - KA1 - proiect de mobilitate în domeniul educației școlare (perioada de implementare: 01.06.2015 - 31.05.2017)

¨ e-Management of multidisciplinary projects for secondary schools (e-Managementul proiectelor multidisciplinare pentru școli din învățământul secundar)  aici - KA2 - proiect de parteneriat strategic doar între școli (perioada de implementare: 01.09.2015 - 31.08.2017)

¨ Emotional Competence in the school: Smile! aici  - KA2 - proiect de parteneriat strategic doar între școli (perioada de implementare: 01.09.2015 - 31.08.2017)

¨ Innovation through Creative Arts - KA2 - proiect de parteneriat strategic pentru educație școlară (perioada de implementare: 01.09.2016 - 31.08.2018)

 

 

13 octombrie 2017— Ziua de informare Erasmus+ : 

* Programul Erasmus+ Schimbă vieți. Deschide minți activitate de diseminare pentru cadre didactice și elevi din alte școli din județ

¨ Participanți: 8 cadre didactice de la 2 școli din nordul județului (2 de la Școala Gimnazială ”Ion Mareș” Vulcana-Băi și 6 de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Pucioasa) și 25 de elevi (10 de la Școala Gimnazială ”Ion Mareș” Vulcana-Băi și 15 de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Pucioasa);  4 cadre didactice și 15 elevi din Școala 4 Pucioasa

¨ Descrierea activității (aici)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Programul Erasmus+ Schimbă vieți. Deschide minți activitate de diseminare pentru părinți, cadre didactice din alte școli din localitate și reprezentanți ai autorității locale

¨ Participanți: 4 cadre didactice (1 prof. de la Clubul Copiilor Pucioasa, 1 director și 1 prof. de la Liceul Tehnologic Pucioasa și 1 prof. de la Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației), 2 reprezentanți ai autorității locale (primarul orașului Pucioasa și 1 consilier local), 15 cadre didactice și 25 de părinți din Școala 4 Pucioasa.

¨ Descrierea activității (aici)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Precizare:

Aceste proiecte au fost finanțate cu sprijinul Comisiei Europene. Conţinutul acestei publicații reflectă numai punctul de vedere al autorului, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru nicio utilizare a acestor informații.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

¨ Criterii specifice în vederea înscrierii elevilor în învățământul primar (aici)

 

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Text Box: 2017– Violeta Bucur

Înapoi la PROGRAME ȘI PROIECTE